About

Terima kasih kerana memilih Bee Venom Malaysia. Bee Venom Malaysia merupakan page admin(agen sah) kepada New Image Malaysia.

Bee Venom Malaysia ditubuhkan untuk memperkenalkan product-product yang berkualiti tinggi dan bermodel perniagaan yang besar.

New Image juga telah membawa satu perubahan besar kepada pengguna kerana telah membawa masuk product kecantikkan yang berkualiti hebat dan terkenal dikalangan raja-raja Eropah dan selebrity disana. Product yang di beri nama Bee Venom Alpha Lipid kini menjadi sebutan ramai pengguna di Malaysia dan serata dunia.

Selain Alpha Lipid Bee Venom, New Image juga membawa masuk product dari New Zealand seperti product kesihatan dan pelangsingan.

Kebanyakan produk New Image menggalakkan pemakanan baik dan kehidupan sihat. Ia termasuklah satu julat unik vitamin dan mineral tambahan yang dibuat untuk meningkatkan kesejahteraan fizikal dan mental , anda boleh yakin bahawa produk New Image membuat satu perbezaan yang penting dan berguna untuk kehidupan manusia.

6 thoughts on “About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge