Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat sebanyak 2-5kg dalam 1 minggu.
Alpha Lipid SD2,  Mampu Menurunkan Berat Badan, SDii, Weight Management, Program Penurunan Berat Badan Dengan SD2

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat

Setiap gelas anda dapat kebaikan nutrien semulajadi . INI MERUPAKAN NUTRISI pemangkin pembakaran lemak & penurunan berat yang sangat sangat berkesan dan menyihatkan!

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat sebanyak 2-5kg dalam 1 minggu dan mampu membakar lemak dalam badan dengan cepat, bukan itu sahaja ia juga baik untuk imunisasi badan kita, mengurangkan risiko kanser, sakit jantung, darah tinggi dan kencing manis menyingkirkan toksin dalam badan memberi kebaikan kepada kulit lebih berseri,

Alpha Lipid SD2 juga boleh membuatkan wajah kita lebih anjal, mulus, dan sempurna. Ianya mengandungi serat yang menyokong kesihatan usus serta penghadaman yang bagus. Mengandungi kolustrum (susu awal lembu) yang mampu tinggikan sistem pertahanan badan.
Slim Diet II secara semulajadi membantu badan anda dalam proses pembakaran lemak di anggota badan yang berlemak dan bukannya glukosa atau tisu otot!!!
Jom kita bakarkan lemak-lemak kesayangan kita!

KELEBIHAN KANDUNGAN ALHALIPID SD2

Alpha Lipid SD2 Mampu Menurunkan Berat Badan Dengan Cepat

 
1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA
  • Membantu meninggikan metabolima
  • Meningkatkan penggunaan tenaga – Merangsang badan membakar lemak – Bahan Antioksida yang kuat – Pemeliharaan Jantung – Antibacterial & Antiviral 
 
2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT – Membantu sistem penghadaman (melawaskan) – Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)
 
3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN – Memperbaiki jisim otot – Meningkatkan metabolisma
 
4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID – Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik. SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN -Tiada kesan kelaparan terlampau -Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis – Kawalan gula darah lebih baik – Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan – Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet) – Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur) Anda pasti teruja jika anda tahu! Cubalah sekarang.

5 Tips Untuk BerDiet

5 tips berdiet buat mereka yang mengamalkan Alpha Lipid SD2.

1) Perbanyakkan Makanan yang Bertenaga :
Biasanya pada siang hari, kita akan melakukan segala kerja dan aktiviti yang mungkin mengerah segala kudrat dan tenaga. Jadi, makanan yang memberikan tenaga sangat penting untuk membekalkan tenaga pada badan. Ambillah makanan yang kaya dengan sumber protein serta mempunyai lemak dengan kuantiti yang sedikit.

2) Kurangkan Makanan Berkanji :
Kanji adalah antara sumber yang akan memberikan tenaga kepada badan kita. Makanan seperti nasi, roti dan berunsurkan tepung adalah antara yang kaya dengan kabohidrat dan kanji.
Namun, kanji juga mampu menyumbang kepada kegemukan seseorang, jika diambil secara berlebihan. Ini kerana ia mampu menyumbang kepada kegemukan, terutama jika anda ambil di dalam tiga jam sebelum tidur. Kawal kandungan kanji di dalam makanan anda ya!

3) Kurangkan Kandungan Gula :
Usah cepat tergoda, kerana anda perlu sentiasa mengawasi kandungan gula di dalam makanan anda, terutama yang terdapat di dalam kuih muih serta minuman. Kelebihan kandungan gula di dalam makanan bukan sahaja akan membuatkan berat badan naik. Bahkan boleh memberikan kesan kepada kesihatan seperti penyakit kencing manis, diabetes dan lain-lain lagi.

4) Minum Banyak Air
Air diketahui penting untuk tubuh badan kita kerana ia adalah ejen bagi mengalirkan darah ke seluruh tubuh badan kita. Air juga sumber untuk membekalkan tenaga kepada tubuh badan agar sentiasa bermaya. Perbanyakkan meminum air kosong. Minumlah sekurang-kurangnya lapan gelas sehari atau 3 liter sehari.

5) Kawal Nafsu Pemakanan
Kawal nafsu pemakan anda adalah kunci paling penting untuk diet.

 Untuk dapatkan product Alpha Lipid SD2 ini boleh hubungi/whatsapp

0192172162

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge